logo

Chauffeurs model voor fotoshoot

Onze vaste chauffeurs staan model tijdens onze professionele fotoshoot

Net gegeten, maar voor de foto stemmen onze vaste gasten vast dat een vol bord boerenkool met worst er vast nog wel bij kan!


Het was even een invasie en drukte met kabels, belichting en afzetten van zitplaatsen. Maar gelukkig konden onze gasten er prima mee omgaan, dank allemaal! Op deze woensdag was er vanaf twee uur in de middag een komen en gaan van professionele modellen en heel veel enthousiaste vrijwilligers.

Er zijn foto's gemaakt van de keuken, al het personeel en natuurlijk de nieuw gestylde receptie. In het achterste deel van het restaurant zijn de diverse tafels gebruikt voor groepsfoto's, feestarrangementen zoals high-tea maar ook het ontbijtbuffet en families lieten het eten goed smaken. Want dat was de afspraak; eten dat de modellen voor hun neus kregen mochten ze opeten. Dat deden de professionele modellen niet, maar de vrijwilligers zeker! En gelijk hebben ze.

Ook op de verdieping is aandacht besteed aan de hotelkamers en voorzieningen. Want wellicht ziet u het niet altijd als u in het restaurant bezoek, boven zijn er 16 professionele en goed verzorgde hotelkamers gereed voor gasten.

Wilt u een zien hoe de foto's zijn gelukt? Kijk op onze nieuwe website www.degoudenleeuw.nl en wellicht ziet u uzelf binnenkort op een folder terug.