Bereikbaarheid

Parkeren

Onze gasten kunnen gratis parkeren op ons privé-parkeerterrein. Parkeren door niet gasten of carpoolers is niet toegestaan.

Vrachtwagenchauffeurs kunnen een parkeerticket verkrijgen aan de receptie voor € 25,- per vrachtwagen per nacht. Bij een minimale besteding van €25,- verkrijgt u een gratis parkeerticket voor 1 nacht. Dagelijks controleren wij alle voertuigen op een geldig ticket.

De prijs voor gebruik van de douche bedraagt € 4,00 en is gratis voor gasten met een parkeerticket of minimale besteding van €25,-.

Wij zijn OAD-opstappunt en bieden OAD-gasten de mogelijkheid om aan de receptie een parkeerticket te kopen voor € 20,- per auto voor de duur van de reis. Reserveren is niet nodig. Bij aankomst graag even aanmelden bij de receptie voor uw parkeerticket. OAD-gasten die voorafgaand aan hun reis een hotelkamer hebben geboekt mogen gedurende de reis gratis parkeren.

Voor gebruik van ons parkeerterrein door niet-gasten moet minimaal 1 week tevoren toestemming worden gevraagd via receptie@degoudenleeuw.nl
Wij zullen u schriftelijk laten weten of wij toestemming verlenen en wat de kosten bedragen. 

Andere activiteiten dan parkeren zijn niet toegestaan.

Openbaar vervoer

15 minuten lopen vanaf NS Station Lage Zwaluwe