Restaurant

De plek waar gastvrijheid en genieten samen komen. U kunt uitgebreid tafelen in ons sfeervolle restaurant of geniet van het leven op ons zonnige terras met uw familie, collega's of vrienden.

Naast een ruime keuze aan gerechten van onze lunch- of dinerkaart, serveren wij een vers scherp geprijsd dagmenu. Voor groepen vanaf 12 personen bieden wij keuze van onze groepsmenukaart.

Wij bieden ook vergaderfaciliteiten en ruimte voor grotere gezelschappen, besloten diners en recepties. Voor onze gasten die in een meer besloten sfeer met een gezelschap willen lunchen of dineren hebben wij De Eetkamer beschikbaar op aanvraag en kunnen wij u een speciaal samengesteld menu aanbieden. Is er iemand jarig of heeft u iets anders te vieren dan kunt u in ons restaurant ook genieten van een speciaal naar uw wensen samengestelde lunch of diner of een lunch of diner in buffetvorm. Wij zorgen er met ons team voor dat u onbezorgd kunt genieten!  

Mocht u verdere informatie wensen betreffende de mogelijkheden in ons restaurant, dan nemen wij graag contact met u op! U kunt ook een afspraak maken om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Offerte aanvragen  Reserveren


Bekijk onze menukaart Maandmenu mei 2024

Groepsdinerkaart vanaf 12 personen

DSC00938new.JPG
DSC00991_cropped.png
tessa_en_lisa_wijntje.jpg
DSC01044new.JPG
DSC01420new.JPG
Gouden_Leeuw_270123_19.jpeg
Gouden_Leeuw_270123_7.jpeg
Gouden_Leeuw_270123_27.jpeg
Gouden_Leeuw_270123_16.jpeg
Gouden_Leeuw_270123_3.jpeg

Wij staan voor u klaar!

Wij ontvangen u graag in ons restaurant of op ons nieuwe terras! Om zeker te zijn dat er een tafel beschikbaar is kan u tevoren reserveren via onze website of telefonisch. Heel graag tot ziens!

Leuk voor kinderen!

Kinderen kunnen kiezen uit verschillende lekkere welpenmenu's met een ijsje en mogen een kadootje kiezen uit de schatkist. Natuurlijk moeten kinderen ook lekker kunnen spelen zodat u onbezorgd kunt tafelen. Dat kan bij ons! Wij bieden 2 speelhoekjes, een zitkamer met TV en Playstation en een buitenspeeltuin.

Groepen & families

Heeft u iets te vieren? Vanaf 20-25 personen kunnen wij een menu naar wens voor u samenstellen. Probeer ons feestelijke Proeverijmenu, een buffet (vanaf 30 personen) of een BBQ op ons zonnige terras. Voor onze gasten die met een gezelschap in een meer besloten sfeer willen lunchen of dineren hebben wij De Eetkamer op aanvraag beschikbaar. Wij zorgen er met ons team voor dat u onbezorgd kunt genieten!